екскурзии в чужбина

Арсенал срещу Челси на 29.09.12

Предложение за индивидуално пътуващи


Гледайте на живо срещата между Арсенал и Челси на Emirates Stadium в Лондон на 29.09.12 - към момента (05.09.12) има билети.


Пакетно предложение 28.09-30.09.12:
-2 нощувки със закуски в избрания хотел в Лондон
-Club Level билет за мача на 29.09.12
-доставка на билета в хотела
-ваучер за 5,-GBP за клубния магазин
-в полувремето: бира, вино и безалкохолни напитки
-застраховка Помощ при пътуване
-местни такси


! Club Level има DRESS CODE: спортно-елегантно облекло! Без мръсни джинси и спортни обувки!


Пакетни цени в британски лири на човек според  хотела:

   единична стая  двойна стая
 Royal National 3*   £ 659,-  £ 579,-
 Jury’s inn Islington 3*   £ 694,-  £ 593,-
 Holiday Inn Kings Cross 4*  £ 718,-  £ 615,-


Цената не включва:
-! самолетен билет
-трансфери
-хранене и разходи от личен характер
-екскурзоводско обслужване


!Самолетен билет: Възможности за полет има с редовните полети на авиокомпаниите или нискотарифни авиокомпании. Оферта за самолетен билет ще Ви изготвим при запитване според наличните свободни места към момента на запитването.


!!!С направата на резервация за горния пакет Вие сте прочели и приемате следните условия: 
• Горните цени са на човек на пакет според хотела. Поради динамиката на пазара на билети посочените цени подлежат на препотвърждение в момента на резервация!
• Билетите са за сектора на публиката на домакина (обикновено Club Level Block 67) или на неутралните поддръжници на отбора. При никакви обстоятелства на може да носите цветовете на гостуващия отбор, защото няма да бъдете допуснати на стадиона заради собствената Ви сигурност.
• Само в краен случай билетите може да бъдат в сектора на подръжниците на гостуващия отбор.
• След потвърждение на резервацията пакетите не могат да бъдат сторнирани или заменяни.
• При резервация се заплаща 100% от стойността на пакета в рамките на същия работен ден. При анулация сумата не се възстановява!
• Датата и началния час на мача могат да бъдат променени по изисквания на телевизията или на първенството. Ваша отговорност е да проверите актуалните дата и час преди заминаване - актуална информация ще намерите на www.premierleague.com
• В случай на отменен или отложен мач билетите ще бъдат валидни за новата дата на мача, освен ако самият отбор не предложи възстановяване на сумата на билетите. В случай на възстановяване на сумата се удържа такса обслужване в размер на  10,-GBP на човек
• С потвърждение на резервацията от Ваша страна Вие потвърждавате разбирането и приемането на тези условия и потвърждавате приемането на условията за плащане и анулации.


Резервации, плащания, анулации
-при потвърдена резервация 100% от сумата се заплаща в рамките на същия работен ден
-от момента на резервация при евентуална анулация сумата не се възстановява.
-! Нашата цел е да намалим до минимум размера на неустойките при анулации по уважителни причини. Затова заедно с потвърждението на резервацията Ви изпращаме информация, условия и заявление за сключване на застраховката „Отказ от пътуване”. Тази застраховка се сключва само по желание на клиента срещу допълнително заплащане. Отделете време да се запознаете с условията на застраховката „Отказ от пътуване” и обмислете възможността да се възползвате от нея!
-!Важно: При плащане с дебитна/ кредитна карта върху сумата се надчислява такса за обработка на плащането с ПОС терминал по официалната тарифа на Първа Инвестиционна Банка, както следва :
дебитни карти: 0,5%; кредитни карти: 2%; Diners Club: 3,0%


Офертата е валидна:
при налични свободни места и билети

 

Арсенал срещу Челси на 29.09.12Арсенал срещу Челси на 29.09.12Арсенал срещу Челси на 29.09.12Арсенал срещу Челси на 29.09.12