екскурзии в чужбина

Берлин за първи път - с панорамна обиколка и вечеря

Предложение за индивидуално пътуващи

 

Ако все още не сте били в Берлин посетете го непременно! Германската столица е един от най-посещаваните градове в Европа и е световно известна с богатата си история, култура, архитектура и не на последно място - с нощния живот.

В Берлин живеят и работят хора на изкуството и културата от цял свят. Градът е познат с множеството си театри, опери, оркестри, картинни галерии, музеи, архитектурни забележителности, паркове. Тук целогодишно се провеждат международни фестивали, паради, карнавали и празници на открито. За атрактивния облик на столицата допринася и разположението на няколко реки, в пресечната точка на 3 големи речни канала.

Възползвайте се от нашите специални оферти и отделете няколко дни за Берлин! Разходете се в старата част на града, вижте Бранденбургската врата и Бундестага, насладете на гледката от Телевизионната кула, посетете известни галерии и музеи, минете по „Unter den Linden”, идете на опера или концерт, отделете и време за шопинг - Берлин Ви очаква!

Пакетно предложение „Берлин за първи път” 2009

-двупосочен самолетен билет с включени летищни такси

-2 нощувки със закуски в хотел по избор-вж.по-долу

-полудневна туристическа обиколка с автобус

- вечеря в ресторант Ратскелер в двореца Шарлотенбург (меню 3 ястия)
-медицинска застраховка

 

Най-добра цена*:

375,-Евро на човек в двойна стая

доплащане за единична стая: 55,-Евро

*Цената важи при настаняване в хотел Ambassador 3*

 

Цена:

395,-Евро на човек в двойна стая

доплащане за единична стая: 78,-Евро

Хотели: Cityhotel am Gendarmenmarkt 4*, Berlin Mark Hotel 3*, Innside Premium 4*, Park Inn 4*

 

***

Цената се базира на полети с България Еър към момента на изготвяне на офертата. Запазваме си правото на промени в цената при промяна в цената на самолетния билет и/или размера на летищните такси към момента на закупуване на билета.

 

Офертата е валидна

при налични свободни стаи

до 31.10.09

 

Берлин за първи път - с панорамна обиколка и вечеряБерлин за първи път - с панорамна обиколка и вечеряБерлин за първи път - с панорамна обиколка и вечеряБерлин за първи път - с панорамна обиколка и вечеря