екскурзии в чужбина

Мюзикъл в Лондон: Цар Лъв

Предложение за индивидуално пътуващи

 

Почувставайте полъха на Африка в Лондон - смесица от африкански ритми, автентични звуци и емоционалните песни на Елтън Джон и Тим Райс ще Ви разкажат за живота в саваната и за младия лъв Симба, който трябва да намери пътя кам царския трон, отреден му от неговия баща.

Мюзикълът на Дисни ‘Цар Лъв’ продължава да събира публика от всички възрасти. С блестящи сцени, оригинални костюми, маски и кукли това прекрасно шоу разказва историята на Симба - придружете го и Вие в епичния му път да си върне царството в Серенгетите под живите ритми на Африка!

 

Пакетно предложение 2011

-двупосочен самолетен билет с включени летищни такси

-2 нощувки със закуски в хотел 3* или 4*

-билет за мюзикъла

-застраховка Помощ при пътуване

 

Цени

от 462,- на човек в двойна стая в хотел 3*

от 495,- на човек в двойна стая в хотел 4*

 

Представления

следобед от 14:00 в сряда и събота, неделя от 15:00

вечер от 19:30 - вторник до събота

*продължителност: 2ч45мин, Lyceum Theatre

Цената се базира на полети с България Еър или British Airways към момента на изготвяне на офертата. Запазваме си правото на промени в цената при промяна в цената на самолетния билет и/или размера на летищните такси към момента на закупуване на билета.

 

Забележка: Мюзикълът е подходящ за деца над 5години. Допускат се деца над 3 години само в случай, че стоят спокойно на самостоятелно място. Ако децата вдигат шум родителите се задължават да ги изведат от залата. Деца до 16години - задължително с придружител!

 

Офертата е валидна

до 30.01.2011

при налични свободни места и билети

Мюзикъл в Лондон: Цар ЛъвМюзикъл в Лондон: Цар ЛъвМюзикъл в Лондон: Цар ЛъвМюзикъл в Лондон: Цар Лъв