екскурзии в чужбина

Почивки море Гърция > Ситония Халкидики


Море Гърция 2014. Оферти за почивка в Гърция, Халкидики, Ситония. Цени, намаления и специални оферти за хотели на Ситония, Халкидики, Гърция. Оферти море Гърция All inclusive.

Почивка на море в Ситония- за всички търсещи комбинация от спокойстие, невероятни плажове и зеленина. Като отлични се славят плажовете на и около градчето Неос Мармарас, плажа на Никити, широката пясъчна ивица на Псакудия и кристално чистото море и пясъчни плажове на Вурвуру.
За всички търсещи почивка на море в Ситония с повече нощни забавления, като ресторанти, барове, механи и таверни e градчето Неос Мармарас-едно от най-живите курортни места в Ситония, а радост за всички малки деца са плитките плажовете на Вурвуру.
Част от най-дългата плажна ивица на Ситония /32км между Геракини и Никити/ е награденият със син флаг плаж Макрия Лагада в градчето Метаморфоси. Метаморфоси предлага отлични условия за почивка на море с добри хотели от всички категории, много места за пазаруване и хапване, а парковете край брега за перфектни за следобедни и вечерни разходки.

Вижте всички наши оферти за почивка на море в Ситония. Резервирайте с нас Вашата почивка на море в Гърция, Ситония.
Море в Гърция Ол Инклузив - хотел Вилидж Маре, Ситония

Море в Гърция Ол Инклузив - хотел Вилидж Маре, Ситония

Почивка на море в Гърция, Ситония- Хотел Village Mare 3*+. Хотелът се намира на около 50м от плажа, на 1,5км от селището...

виж офертата
Почивка на Халкидики - Бунгала Филоксения

Почивка на Халкидики - Бунгала Филоксения

10% намаление за ранни записванияПочивка Гърция, Ситония- Бунгала Филоксения 3* . Намират се в началото на...

виж офертата