екскурзии в чужбина

Почивки море Гърция > Тасос


Море Гърция, Тасос лято 2015. Оферти и пакети за почивка на море на остров Тасос, лято 2015.  Специални оферти, цени, намаления за хотели на Тасос, Гърция.

За всички търсещи почивка на море сред зеленина и спокойствие са нашите оферти за остров Тасос, известен още като зеленият остров заради вечнозелените растения с които е обрасъл. До острова ще стигнете с ферибот, който можете да вземете от Керамоти, Кавала или Неа Перамос.
Ако очаквате лятна ваканция с оживен нощен живот, то Тасос не е Вашата дестинация.  Такава почивка можем да Ви предложим на ръкавите Касандра и Ситония. На Тасос почивката е почивка в истинския смисъл на думата. Повечето туристически удобства като заведения, ресторанти, таверни са съсредоточени в и около Лименас и Лименария, но тук и плажовете са по-претъпкани.
Тасос е популярна дестинация  най-вече заради чистите си плажове. Някои са със ситен пясък, други каменисти или смесени, но водата навсякъде е кристална, силно солена и задържането на повърхността е лесно. Въпреки това не забравяйте, че в морето има живот и освен миди, морски звезди и рачета, може да се натъкнете на морски таралежи. На о-в Тасос аква обувките никога не са излишни. 

Вижте всички наши оферти за почивка на море на остров Тасос. Резервирайте с нас Вашата почивка на море в Гърция, Тасос.
Почивка на о-в Тасос - Хотел Блу Дрийм Палас

Почивка на о-в Тасос - Хотел Блу Дрийм Палас

Почивка на море Гърция, Тасос -Хотел Блу Дрийм Палас 3+*. Хотелът се намира в южната част на Тасос, в региона...

виж офертата
Почивка на Тасос - хотел Илио Маре

Почивка на Тасос - хотел Илио Маре

На море Гърция, Тасос -Хотел Илио Маре 5*. Хотел Илио Маре е луксозен хотелски комплекс, разположен на плажа...

виж офертата