екскурзии в чужбина

Залцбург - музика, култура и кулинария

Предложение за индивидуално пътуващи

 
Залцбург - градът на Моцарт и всичко останало, което си пожелаете: култура, музика, кулинарни изкушения, романтика, модерно изкуство, шопинг, собствена бира, ски... Шарен град, превърнал се в „Сцена на Света” със своя Фестивал и заедно с това емблематичен за много поколения със филма „Sound of music”.
Ако все още не сте били в Залцбург горещо Ви препоръчваме да го посетите! Подарете си едно прекрасно преживяване - 3 дни най-доброто от Залцбург: култура, музика и кулинария. Насладете се!


Залцбург-култура, музика и кулинария 2012


Ден 1
Полет на Австрийски Авиолинии през Виена до Залцбург. Трансфер от летището до хотела и настаняване. Обяд в ресторант Щернброй в центъра на града. Пешеходна обиколка на Стария град с местен екскурзовод на английски език. Посещение на Музея на Залцбург. Вечеря в ресторант К&К. Нощувка


Ден 2
След закуска посещение на крепостта Хоен Залцбург. Обяд в ресторант в центъра на града. Посещение на Музея на модерното изкуство или други забележителности по избор. Вечерта концерт с творби на Моцарт и вечеря в бароковата зала на манастира Свети Петър. Нощувка.


Ден 3
След закуска трансфер до бирария Щийгл, посещение на бирарията и обяд. Трансфер до замъка Хелбрун, посещение на замъка и фонтаните. Трансфер до летище Залцбург. Полет през Виена до София.


Услуги, включени в цената:
-двупосочен самолетен билет София-Виена-Залцбург-Виена-София на Austrian Airlines с включени летищни такси
-трансфер летище-хотел
-2 нощувки със закуски в централно разположен хотел 4* (NH City, Austrotel, Neutor или подобен)
-пешеходна обиколка на Стария град на английски език
-Salzburg Card за 48ч, която включва безплатен градски транспорт и еднократен безплатен вход за всички забележителности и музеи в града
-обяд в ресторант Шернброй (избор от 3 менюта)
-вечеря в ресторант К&К (избор от 3 менюта)
-Моцартов концерт-вечеря в манастира Свети Петър
-трансфер до бирария Щийгл, посещение с обяд
-трансфер от бирария Шийгл до замъка Хелбрун
-трансфер от замъка Хелбрун до летище Залцбург


Пакетна цена:
от 1070,-Евро на човек в двойна стая
доплащане за единична стая: 35,-Евро на нощувка


Офертата е валидна:
при налични свободни места
минимален брой участници: 2

до 08.01.2012


***

Цените се базират на полет с Austrian Airlines към момента на изготвяне на офертата. Запазваме си правото на промени в цените при промяна в цената на самолетния билет и/или размера на летищните такси към момента на закупуване на билета.

 

Залцбург - музика, култура и кулинарияЗалцбург - музика, култура и кулинарияЗалцбург - музика, култура и кулинарияЗалцбург - музика, култура и кулинарияЗалцбург - музика, култура и кулинария